VI Międzynarodowy Konkurs Kulinarny - Smak Gościnności 2020 - Małopolski miód spadziowy.

 

Informujemy, że VI Międzynarodowy Konkurs Kulinarny "Smak Gościnności" odbędzie się 3 kwietnia 2020 roku (piątek) w Zespole Szkół - Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach.
Tematem przewodnim edycji będzie Małopolski miód spadziowy.

 

Poniżej ważne terminy i dokumentacja niezbędna do zgłoszenia udziału.
Serdecznie zapraszamy!

 

Terminy i miejsce konkursu:

 

I etap –eliminacje szkolne
II  etap – potwierdzenie uczestnictwa w konkursie oraz nadsyłanie propozycji potraw i składu zespołów konkursowych – do 9 marca 2020 r.
III etap – ogłoszenie listy zakwalifikowanych zespołów – 16 marca 2020 r.
IV etap – finał w Zespole Szkół - Małopolska Szkoła Gościnności im.Tytusa Chałubińskiego w Myślenicach, ul. Zdrojowa 18, 32-400 Myślenice – 3 kwietnia 2020 r.

 

 

 

 

 

Dodała:AA
14/01/2020
Edycja:16/01/2020

zsp.edu.pl